Pristatymas

0,00 Eur – pristatymo kaina, kai užsakymo suma didesnė nei 25 Eur.

Tinklaraštis

 

Ar  galima kaitini medų?

Šis klausimas tikriausiai yra vienas iš pagrindinių, kai kalbame apie medaus panaudojimą virtuvėje. Nesu mokslininkė, ekspertė, ar laboratorijos tyrėja, bet pabandysiu bent kiek jus užvesti…

Skaityti daugiau

Tas pats patiekalas – skambesys kitoks

Ar kada pagalvojei apie tai, jog tas pats patiekalas kiekvienoje virtuvėje suskamba vis kitaip? Atrodo, tos pačios salotos, obuolių pyragas ar paprasčiausias sumuštinis. Ingredientai tie…

Skaityti daugiau

Apie mus, arba – kodėl bitininkystė?

Kodėl medus virtuvėje jūs jau žinote, tad trumpai apie mus. Taigi kas mes? Justinas ir Karolina. Vyras ir žmona. Jau treti metai kartu dūzgiantys bitininkai….

Skaityti daugiau

Kodėl maistas ir medus?

Nuo vaikystės mano gyvenimą lydi maisto gamyba. Jau smėlio dėžėje kepdavau smėlio bandeles – aišku, kas jų nekepė? Močiutė gamino maistą didelėms kaimynų šventėms ir…

Skaityti daugiau

Ar žinai kuo kvepia avilys? 

Tokį rytą, kaip šiandien – kovo 15 dieną, kai lauke nei debesėlio. Saulė blizgina sniegu nuklotas pievas. Kyla klausimas – kur gi tas pavasaris? Atrodo,…

Skaityti daugiau

Bityno dienoraštis

Ar pamenate vaikystės dienas, kai rašėme denoraštį? Sudėdavome išgyvenimus, paslaptis, ar šiaip, pasiguosdavome baltame popieriaus lape. Prisiminus tai, nusprendžiau rašyti bityno dienoraštį. Tai labiau darbų,…

Skaityti daugiau

Kuo esame panašūs į bites?

Kodėl būtent šiandien (vasario 16d.) rašau apie mūsų panašumą su bitėmis? Todėl, kad šiandien, kaip niekada esame vieningi. Kiekvieno širdyje sukirba mintis apie bendrą tikslą,…

Skaityti daugiau

Kodėl bičių vaško žvakė?

Šį kartą apie žvakės istoriją ir kodėl jos kartais neatsiejamos nuo mūsų kasdienybės. Žvakė – šviesos šaltinis, sklindantis iš degančio dagčio, kuris eina kieto, nuo…

Skaityti daugiau

Kaip vaikai pamilo bičių produktus?

Ar daug tėvelių susiduria su problema, jog vaikas kažko nemėgsta valgyti? Nemėgsta gerti vitaminų. Nemėgsta to, kas jiems atrodo, jog yra neskanu. Manau dauguma bent…

Skaityti daugiau

Nepraleiskite skaniausių naujienų

Kurkime skonį kartu.