Obuolių pyragas

Medus su obuoliais ir cinamonu

Išvalyti
4.15 5.15 

APRAŠYMAS

SUDĖTIS:

90% Medus
5% Liofilizuoti obuoliai
5% Cinamonas

Medaus desertas su cinamonu ir obuoliais. Jau neminėsiu medaus naudos ir gerųjų sąvybių. Tačiau šis, trijų, vienas kitą tobulai papildančių maisto produktų junginys - tikra pagunda. Medus su cinamonu ir obuoliais tikras skonių iššūkis. Vien atidarius medaus deserto stiklainiuką, užuodi cinamono ir medaus kombinaciją. Medaus desertas su cinamonu ir liofilizuotais obuoliais, kai jį ragauji, pajunti lengvą obuolių rūgštelę, tada visi trys skoniais susijungia, ir prieš akis išnyra obuolių pyrago paveikslas. 

Mėgaukis medaus desertu tepdamas jį ant sūrio, gardink vaisių kokteilius. Skanauk su blynais savaitgalio rytais. Tepk ant skrebučio. Gardink košes ar tiesiog arbatos puodelį. Ir nepamiršk pačio paprasčiausio, bet visų mėgstamiausio medaus desertų panaudojimo būdo. Kabink jį šaukštais, ir lėtai lėtai nulaižyk.

Šie medaus desertai jau seniai pamilti mūsų mažųjų smaližių. O engvai tepamas, švelnus, burnoje tirpstantis medaus desertas, tikrai pasižymi sveikesne sudėtimi, nei dauguma saldumynų.

*Medaus desertas – kelis kartus iki kremo konsistencijos išsuktas medus, kuris ilgam išlieka švelnios, kreminės konsistencjos. Medus papildytas liofilizuotomis uogomis, tampa dar vertingesnis. 10g liofilizuotų (žemoje temperatūroje džiovintų) uogų atitinka 100g šviežių uogų maistinės vertės, o tai rodo, jog visos uogų gerosios sąvybės išlieka. Šitaip kreminis medus praturtintas tiek skoninėmis, tiek kvapo tiek ir naudingosiomis sąvybėmis, kurios atsinešamos su uogomis ir kitais ingredientais. Dabar tikrai negalėsi pasakyti, jog nemėgsti medaus.

*Medaus desertus laikyk sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

*Rekomenduojama medaus deserto nelaikyti šaldytuve, taip jis išliks lengvai tepamas, ir kreminės konsistencijos

 

Medaus deserte susitinka:

5%rūgštelėję obuoliai

90%lietuviškas medus

5%pikantiškas cinamonas