Pristatymas

0,00 Eur – pristatymo kaina, kai užsakymo suma didesnė nei 25 Eur.

Rabarbarų-vyšnių trupyniuotis

INGREDIENTAI

apie 300 g rabarbarų kotų
apie 300 g šaldytų vyšnių be kauliukų
150 g Miltų
100 g Avižinių dripsnių
130-140 g Sviesto
1 valg. š. Medaus su imbieru ir citrina
2-3 arbat . š. Medaus
cinamono, citrinos žievelės (pagal poreikį)

Aukso luitas

Žiūrėti
 

Aprašymas

Greitas, rabarbarų-vyšnių trupyniuotis tiks penktadienio vakarui, ar šiaip norint palepinti save. Jį gali kabinti tiesiog iš kepimo formos.
 

 

Taip pat reikės:
Kantrybės nulupant rabarbarus
Laiko luktelti, kol pyragas pravės, nes liežuvio nudegimas garantuotas

Gaminame

Rabarbarus nulupame, supjaustome kubeliais. Vyšnias, rabarbarus, cinamoną, 2 š. paprasto medaus, bei 1 š. medaus su imbieru ir citrina dedame į puodą, ir kaitiname kol ištirps medus. Išjungiame ir ataušiname. Miltus, 1 š. medaus, avižines kruopas ir sviestą sutriname iki trupinių. Kepimo formą galime pabarstyti miltais ar tuo pačiu miltų ir sviesto mišiniu.
Dedame rabarbarų ir vyšnių mišinį, apibarstome trupiniais. Kepame 180°C orkaitėje apie 30-40 min, kol gražiai apskrus, o rabarbarų ir vyšnių uogienė ims putoti iš karščio.

Megaujamės su ledais, graikišku jogurtu ar tiesiog nuodėmingai valgome vieną.

Kiti receptai